10 מנות בשר שחייבים לטעום לפחות פעם אחת

אוהבים בשר? ובכן, יכול להיות מאד שהתשובה שלכם לשאלה הזו היא חיובית, כי בינינו – מי לא אוהב מנות בשר משובחות ועסיסיות? ועם כל זה, נראה שרבים מאיתנו לא ממש יודעים לצאת מהקופסא והמנות הבשריות שאנחנו אוכלים הן די סטנדרטיות ורגילות, מה שבהחלט עשוי להיות משעמם עם הזמן. בדיוק בגלל זה אנחנו רוצים להכיר לכם עכשיו 10 מנות בשריות משובחות וטעימות שבהחלט שווה לנסות. כן, אפשר תמיד לחפש אותן במסעדות, אבל אם אתם אוהבים לבשל, אנחנו חושבים שהכי כיף זה לנסות ולהכין אותן בבית והאמת היא שזה גם לא כזה מסובך, אז שיהיה בתאבון!

קרפצ'יו

אחת המנות המרעננות והטעימות ביותר. מדובר למעשה בנתחי בשר דל שומן כמו סינטה או פילה שפורסים לפרוסה דקה ומחמיצים למשך לילה אחד עם חומץ בלסמי. על כל זה אפשר להוסיף בכיף עלי רוקט ירוקים ופרמז'ן מגורד למי שלא שומר כשרות. אם אתם מחפשים בשר איכותי להכנה אגב, מומלץ לבקר באתר מעדני גורמה ולמצוא את הסניף הקרוב לביתכם.

בשר מעושן

אם יצא לכם לטעום בעבר בשר מעושן מסוגים שונים אתם בטח יודעים עד כמה מדובר על חגיגת טעמים ייחודית. העישון מעביר את הבשר תהליך שאי אפשר להשיג בכל דרך אחרת ואפשר לעשות את זה עם כל מיני סוגים בשרים כמו אנטריקוט, נתח קצבים, פיקנייה ואפילו עוף ודגים.

סינייה

מנה חלומית שמשלבת את הטעמים העזים של בשר טחון איכותי, טחינה גולמית סמיכה ועשירה והעסיסיות של חצילים בתנור. היא גם ממש קלה להכנה ומתאימה במיוחד כמנה ראשונה בארוחות אז שווה בהחלט לנסות.

עראיס

דרך נפלאה לשדרג נתחי בשר כמו קבבים והמבורגרים היא להכין עראיס. שמים את הבשר בתוך פיתה ומוסיפים טחינה וחריף ושמים הכל על הגריל. הטעם הוא ייחודי ושונה ויש שיגידו אפילו ממכר. הולך מצוין עם צ'יפס בצד.

ז'ונגלר

הכינוי לאחת המנות המושחתות והטעימות ביותר שהיא שילוב של נתח אנטריקוט עסיסי על האש ועליו מדליוני כבד אווז עסיסיים. חשוב להכין מתוך היכרות עם סוגי הבשר הללו כדי להגיע לתוצאה מושלמת שהיא טעם משוגע בלי שום ספק.

10 מנות בשר שחייבים לטעום לפחות פעם אחת

כבד עוף בנוסח אסייתי

את כבד העוף רובינו אוכלים על האש או ברוטב בסיסי של שום ובצל ואלו הן בהחלט מנות נפלאות, אבל מי שרוצה שדרוג יוצא דופן חייב לנסות את כבד העוף בנוסח אסייתי. הטעמים המובחנים של המטבח האסייתי משתלבים מצוין עם חומר הגלם הזה וזה משהו שקשה מאד לעמוד בפניו.

סטייק טרטר

בשר בקר איכותי קצוץ נא שמוגש הרבה פעמים עם בצל קצוץ, צלפים כבושים ומגוון תבלינים. מומלץ להגיש עם טוסטונים וזאת מנת פתיחה די מנצחת שמתאימה בהרבה מצבים ולא סתם היא הפכה לאחת המנות המובילות במטבחי הגורמה הבשריים.

רוסטביף סינטה

כשתכינו את זה לא תאמינו שזה משהו שאפשר לעשות בעצמכם בבית. הסינטה הוא נתח נפלא ודל שומן עם הרבה ערכים תזונתיים מעולים והטעם של הרוסטביף הוא פשוט חלומי. ההכנה אגב, היא אחד הדברים הכי פשוטים שיש.

נתח קצבים

לא מדובר במתכון מורכב מדי, אלא פשוט בנתח עם טעמים משגעים שכל אחד חייב לנסות. הסוד הוא בהכנה ולפני שאתם יוצאים מומלץ להתייעץ עם המנגליסטים המומחים בחיים שלכם.

בריסקט

תבשיל צלי נימוח שהוא אחד מהמאכלים הבשריים הכי מפתיעים שיש. ההכנה היא פשוטה וכל מה שצריך זה תנור חזק ומתפקד. מדובר במנה עיקרית מנצחת בשולחן השבת ובערבי חג.

בתאבון!

השארת תגובה